Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

2018 utökar vi till två adventssöndagar och öppnar en ny arena - Stockholm Waterfront!

Efterfrågan på biljetter till adventskonserterna har bara ökat. Det glädjer oss mycket, men tyvärr börjar det bli svårt att ge alla tillgång till konserterna. Kapaciteten i Stadshuset är begränsad. Många i Stockholm och runt om i Sverige har gjort adventskonserten till en omistlig del av julfirandet, så vi har bestämt oss för att expandera.

Vi lägger till en ny arena! Stockholm Waterfront är ett av huvudstadens nya och mycket uppskattade konserthus. Det ligger ett stenkast från Stadshuset.

Första advent, 2 december 2018 i Blå hallen, Stockholms Stadshus.

Andra advent, 9 december 2018 i Stockholm Waterfront!

Waterfront, beläget mellan Centralen och Stadshuset, har en fantastisk konserthall. Där finns sköna fåtöljer, utmärkt ljud, arenasittning med bra sikt från alla platser och tillgång till servering vid konserten.

Konserten i Waterfront kommer att bli lika stämningsfull, vacker, rolig och varierad som i Stadshuset. Konserterna blir mycket lika varandra, så oavsett om du besöker Stadshuset på Första advent eller Waterfront på Andra advent, får du den där fina upplevelsen som du önskar.

På denna sida kommer mer information om konserttider med mera för 2018.

I år, 2017, är allt som vanligt i Stadshuset. Tre offentliga föreställningar 2-3 december. Om du undrar över något eller om du vill förhandsboka eller diskutera, kan du skicka ett mail till info@habanera.se.